Met welke (Chronische) gezondheidsklachten kom jij?

Alle gezondheidsklachten reageren goed op TuiNa massage therapie of het nu fysieke of emotionele klachten zijn.

Gezondheidsklachten kun je onderverdelen in lichamelijke- geestelijke,- en emotionele klachten.
Hoofd, Hart en Lichaam of 
Body, Mind and Soul.

Fysieke klachten: Hoofdpijn, migraine, pijnklachten aan het bewegingsapparaat zoals pijn in nek, rug en schouders. Gewrichtspijn, RSI en weke delen rheuma.
Emotionele disbalans, een klacht die zeker zo vaak voorkomt omdat we onderhevig zijn aan dingen die ons raken, stress geven of ons opjagen. Deze disbalans brengt op haar beurt ook weer fysieke klachten voort, zoals spijsverteringsklachten, slapeloosheid etc. 
Geestelijke klachten, somberheid, angst en dergelijke.
En op de laatste plek volgen de Vage klachten. Daar zijn er verschillende van en ze komen veelal terecht in het complementaire en alternatieve circuit, omdat de reguliere zorg daar geen oplossingen voor heeft. Reden te meer om je meer in TuiNa massagetherapie te verdiepen.

Hoofd, Hart en Lichaam vormen een geheel in de Traditionele Chinese geneeswijzen. Rond deze holistische visie op gezondheid zijn de behandelingen  opgebouwd. Want om gezondheid te verkrijgen is ontspanning nodig, het lichaam kan heel veel repareren als je het voedt en reguleert, of terug in balans brengt. En dat laatste is precies waar we met TuiNa massage therapie aan werk

Maar je kunt ook een afspraak maken om gezond te blijven. Preventief aan jezelf werken is erg zinvol als je klachtenvrij wilt blijven.

Zwangerschapsmassages

Pijnklachten Rug, nek, schouder

Spijsverteringsklachten

'Vage' of onverklaarde klachten

Hoog sensitief

Pijn, jeuk, slapeloosheid

Rouw, verlies, trauma klachten

Angst, emotionele disbalans

Migraine, hoofdpijn

Contact