Rouw- en verlies klachten

Rouw-, verlies- en trauma klachten

TuiNa massage therapie brengt je terug naar jezelf. TuiNa brengt op allerlei manieren evenwicht in een moeilijke, emotionele situstie. Verdriet wordt getemperd, vastzittende spanning wordt opgelost en zelfs woede of frustratie kan op een veilige manier afgevoerd worden. Je gaat evenwichtiger naar huis en je hebt meer energie om de situatie op te vangen. De massages zijn altijd precies op maat van wat je nodig hebt. Ik neem alle tijd en er is altijd aandacht voor het proces waar je je in bevindt. Verlies en rouw kunnen op alle levensgebieden voorkomen, ook als je verlies al jaren geleden is, zul je zien hoeveel het scheelt dat je TuiNa behandelingen krijgt.

Trauma

Je kunt met massage therapie werken aan spanningen die in het lichaam achterblijven na een traumatische gebeurtenis. Of het nou een emotionele klap is, een ongeluk of een geweldsdelict. TuiNa in combinatie met Reiki kan veel wegnemen van de overweldigende indruk die je opgenomen hebt. Het zorgt er voor dat je beter opgewassen bent tegen de situatie. Ook kan het angsten reduceren en herbeleving wegnemen of verminderen.

Blijf er niet mee doorlopen, hoe eerder je er iets aan doet hoe beter de resultaten. Maar soms kan je dat niet en kom je pas na jaren omdat de eerste stap de moeilijkste is, die van erkenning dat een situatie jou beschadigd heeft. En dat je daar nog steeds last van hebt.
Je zal zien dat je eigen systeem een diepe wijsheid heeft die aangesproken wordt tijdens de behandelingen. Elke behandeling is altijd op maat van wat jij aan kan. Je lichaam liegt daar niet over en geeft heel goed aan wat er zich in jou afspeelt. En daar werk ik mee.

Contact

  • 06 - 516 277 90
  • TuiNa@degroenekamer.info
  • Zaslaan 54, 6823 GJ Arnhem