Depressieve klachten

TuiNa massage therapie bij depressie

Depressie laat zich vaak op meerdere gebieden gelden. Soms heeft een depressie een duidelijke aanleiding, rouw en verlies, maar net zo vaak niet. Met TuiNa kun je de oorzaken van deze stoornis aanpakken. Afhankelijk van de duur en de diepte van de klachten bereik je snel of met geduld resultaten. Soms zit een depressie zo diep dat eerst nevenklachten als angst, slapeloosheid en vermoeidheid zich oplossen. Tuina geeft je lichaam een sterke prikkel om weer in balans te komen. Doordat lichaam en geest een ondeelbaar geheel vormen, neemt het lichaam de geest mee naar gezondheid.

Depressiviteit en angsten


TuiNa kan angsten goed terugdringen omdat ze de orgaanbalans waar deze emotie uit voort komt, hersteld.

TuiNa specialisatie

Mijn kennis op het gebied van depressieve klachten blijft groeien door een nauwe samenwerking met cliënten. Afhankelijk van de symptomen en de reactie op de behandelingen kiezen we voor TuiNa of een combinatie van TuiNa met Reiki of een voedingsdeskundige. 
Je kunt me altijd bellen voor meer informatie.

Aanbieding in het kader van vakspecialisatie

In 2019 heb ik het hele jaar nog plek voor vrouwen met depressieve klachten die geïnteresseerd zijn in een korte serie van drie behandelingen tegen een gereduceerd tarief. Reguliere medicatie vormt geen bezwaar. 

Contact

  • 06 - 516 277 90
  • TuiNa@degroenekamer.info
  • Zaslaan 54, 6823 GJ Arnhem