Contact of wil je een afspraak maken?

Contact opnemen kan per e-mail, telefoon of via het contactformulier

Behalve voor afspraken kun je contact met me opnemen als je vragen hebt over TuiNa massage therapie. Dan weet je zeker dat deze alternatieve geneeswijze bij je past.

Contact en adres van Praktijk De Groene Kamer in Therapeutencentrum De Sterrenberg

Openingstijden:
wo, do en vr van 9.00 tot 17.30 uur
  Bereikbaarheid en mindfullness
  Tijdens behandelingen neem ik de telefoon niet op. Je kunt  me wel e-mailen en appen of laat je telefoonnummer en een bericht achter op de voice-mail. Dan neem ik contact met je op zodra ik kan. Heb niet al te veel haast, ik werk en leef zo mindfull mogelijk en check niet de hele dag door mijn e-mail en voicemail. Graag tot later.

  Contact en voorwaarden bij je afspraak

  Afspraak
  Kom op tijd dan kunnen we de volledige voor jou gereserveerde tijd van je afspraak benutten.

  Afspraak afzeggen
  Annuleren van je afspraak kan tot 24 uur van te voren gratis. Daarna wordt de geboekte behandeling in rekening gebracht.

  Handdoeken
  Graag je eigen handdoeken meenemen! Mocht je ze toch vergeten dan kun je bij mij een setje huren à 3,50. De opbrengst van  het setje wordt door mij aangevuld tot 5,00 euro en gaat naar Africa Wood Grow, een bomenproject in Kenia. Gestart door een jonge Nederlander Roeland Lelieveld en een Keniaan Daniel Muvali.

  Contact