Contact

Contact

Telefonisch bereikbaar 9.00 – 18.00 

Voorwaarden

Corona protocol
Ik pas het CORONA protocol van beroepsvereniging Zhong toe in mijn praktijk. Je krijgt een stukje protocol ook toegestuurd als je een afspraak maakt. Dan weet je wat je zelf kunt doen om veilig gebruik te kunnen maken van mijn massage therapie. En wat ik doe om veilig te kunnen werken. Veel van wat er nu gevraagd wordt paste ik al toe. Maar het is uitgebreid met een aantal regels om virus overdracht te voorkomen.

Afspraak
Kom op tijd dan kunnen we de volledige tijd van je afspraak benutten.

Afspraak afzeggen
Annuleren van je afspraak tot 24 uur van te voren kun je gratis annuleren. Daarna breng ik de geboekte behandeling in rekening. Tenzij je zelf voor
vervanging zorgt.

Bereikbaarheid en mindfullness
Tijdens behandelingen neem ik de telefoon niet op. Je kunt wel je telefoonnummer en een bericht achterlaten op de voice-mail. Ik neem dan contact met je op, heb niet al te veel haast, ik werk en leef zo mindfull mogelijk en check niet de hele dag door mijn e-mail en voicemail.

Reikicursus
Een paar keer per jaar kun je deelnemen aan een Reiki 1 of Reiki 2 cursus.
Je kunt je als je interesse hebt via de e-mail aanmelden voor een cursus, je krijgt dan een aanmeldformulier toegestuurd. Als je vragen hebt over Reiki, de cursus of je vraagt je af of Reiki iets voor jou of je kinderen kan zijn, bel me dan 06-516 277 90.

Contact

  • 06 - 516 277 90
  • TuiNa@degroenekamer.info
  • De Groene Kamer TuiNa massage therapie Therapeutencentrum De Sterrenberg
    Tooropstraat 43, 6813 KT Arnhem