Rouw- en verlies klachten

Rouw-, verlies- en trauma klachten

Aanraking tijdens een massage brengt op allerlei manieren evenwicht aan in moeilijke, emotionele situaties. Verdriet wordt getemperd, vastzittende spanning wordt opgelost en zelfs woede of frustratie kan zich op een veilige manier ontladen. Je gaat evenwichtiger naar huis en je hebt meer energie om de situatie op te vangen.

De massages zijn altijd precies op maat van wat je nodig hebt. Ik neem alle tijd en er is altijd aandacht voor het proces waar je je in bevindt. Verlies en rouw kunnen op alle levensgebieden voorkomen, verlies van geliefde personen, je rol in het gezin, je baan, verhuizingen.

Als mens kunnen we echt wel tegen een stootje. Maar als het verlies je zwaar valt en er is weinig ruimte, omdat je kinderen hebt en een baan, dan kan je gewoon niet nog meer dragen. En bij elk nieuw verlies lijkt het of de last zich verdubbeld.
Ook al is je verlies al jaren oud, massage behandelingen werken ondersteunend voor je. 

Trauma

Je kunt met massage therapie werken aan spanningen die in het lichaam achterblijven na een traumatische gebeurtenis. Of het nou een emotionele klap is, een ongeluk of een geweldsdelict. TuiNa in combinatie met Reiki kan veel wegnemen van de overweldigende indruk die je opgenomen hebt. Het zorgt er voor dat je beter opgewassen bent tegen de situatie. Ook kan het angsten reduceren en herbeleving wegnemen of verminderen.

Blijf er niet mee doorlopen, hoe eerder je er iets aan doet hoe beter de resultaten. Maar soms kan je dat niet en kom je pas na jaren, omdat de eerste stap de moeilijkste is, die van erkenning dat een situatie jou beschadigd heeft. En dat je daar nog steeds last van hebt.
Je zal zien dat je eigen systeem een diepe wijsheid heeft die aangesproken wordt tijdens de behandelingen. Elke behandeling is altijd op maat van wat jij aan kan. Je lichaam liegt daar niet over en geeft heel goed aan wat er zich in jou afspeelt. En daar werk ik mee.

emotionele disbalans, rouw- en verliesklachten

Contact