Burnout en stress

TuiNa therapie bij burn-out

Burn-out en stress – massage therapie kan je helpen om na een burn-out weer overeind te komen. Het feit dat je hulp zoekt is vaak ook de grootste stap op weg naar je herstel. Eigenlijk zijn vrouwen met een burn-out allemaal  verantwoordelijke, harde werksters, die loyaal naar hun gezin en hun werk zijn. Daaraan zie je dat hun grootste kracht  ook meteen hun valkuil is. 
Om toch overeind te komen en te blijven kun je met TuiNa je leven en je energie weer op de rit zetten en houden.

Preventie met massage therapie om een tweede burn-out te voorkomen door stress te elimineren in een vroeg stadium.

Als je de oorzaken tot je burn-out kent, kan je deze ombuigen. Zo voorkom je dat je opnieuw onderuit gaat. Dat inzicht ontstaat vanzelf tijdens de behandelingen. Al met al richt je gedurende de tijd dat je massage therapie volgt, je leven in met nieuwe verworvenheden, waardoor je niet meer terug kunt vallen. Natuurlijk zak je wel eens terug, maar dat zijn de momenten om je nieuw verworven inzichten in te zetten en dan zul je zien dat je uit de gevaren zone blijft. En al snel weer op je oude niveau terug komt.

Tips op het gebied van leefstijl maken onderdeel van je behandeling uit.

TuiNa massage therapie bij stress en vermoeidheid

Vermoeidheid en stress zijn een teken dat er iets niet gaat zoals het zou moeten gaan in je systeem. Zodra vermoeidheid aanhoudt is het goed om dat als een signaal op te vatten dat je in actie moet komen. Vervolgens kan je een aantal zaken zelf oppakken, leefstijl en voeding gerelateerd, maar ook een afspraak voor een massage boeken. TuiNa zorgt dan voor een betere balans op orgaan niveau en voert afvalstoffen af. Hierdoor ontstaat een gezondere dynamiek in je systeem. Met Pols-Tong diagnose kan ik de behandelingen heel gericht geven. Zodat de oorzaken die tot vermoeidheid leiden aangepakt worden en je niet langzaam onderuitgaat.

Tips over voeding op basis van de 5 elementen

Burn-out en stress - massage therapie

Contact