Migraine | hoofdpijn

Massage therapie helpt bij migraine

Hoeveel dagen per jaar ben jij uit de roulatie?
Lig je misselijk met een bonkend hoofd in het donker, omdat je geen licht kunt verdragen. En hoeveel werkweken sluit jij af met een migraine weekend?

Als al je vrije tijd vervliegt en je nooit zeker weet of je naar een feestje kan of je afspraken na kunt komen, maak dan een afspraak voor een behandeling.
TuiNa heeft verschillende behandelingen, afgestemd op jouw specifieke klachten. Of het nou hormoongerelateerd migraine is, een te stressvol bestaan of een reactie op voedingsmiddelen. Met Pols-tong diagnostiek en een gedegen vraaggesprek krijg je inzicht in de niet-westerse oorzaken en kan je migraine behoorlijk terugdringen of doen verdwijnen.

Je zult zien dat je in De Groene Kamer vat krijgt op je migraine.

Hoofdpijn en tui na massage therapie

Hoofdpijn kan op meerdere manieren ontstaan. Soms doet een paar uur extra slaap wonderen. Maar voor iedereen die regelmatig kampt met hoofdpijn kan TuiNa therapie een uitkomst zijn. Chinees gezien zijn er veel verschillende soorten hoofdpijn. De locatie verteld welke meridianen en organen betrokken zijn bij de pijn. Het soort pijn, zeurend, kloppend, bonkend, verteld meer over de oorzaak ervan. Met TuiNa therapie kun je gericht aan de oorzaken werken en hoofdpijn voorkomen.

Pijnklachten migraine en hoofdpijn

Contact