Spanningsklachten - Angst en Emotionele disbalans

Spanningsklachten - Angst en Emotionele disbalans

TuiNa massage therapie lost spanningsklachten op.
Als je lichaam ontspant, ontspant de geest mee.
Het is moeilijk om vanuit hoogspanning oplossingen te bedenken voor de situatie waarin je je bevindt. De combinatie van werk, mantelzorg, kinderen en bijvoorbeeld een niet zo goed lopend huwelijk. Hoe kom je daar heelhuids doorheen?

Massage therapie is een oplossing waardoor je weer veerkracht krijgt om de juiste beslissingen te nemen, over hoe je in het midden terug kunt komen van je eigen leven. In een neutralere stand van waaruit je verder kunt. En misschien dat je dan je draai weer kunt vinden in je huwelijk, je werk en de zorg voor anderen en natuurlijk in je eigen liefhebberijen.

TuiNa massage therapie vermindert angst gevoelens.
De massages herstellen de energetische balans van het lichaam. Vaak vormt langdurig slecht slapen, onverwerkte rouw of uitputting, een eerste aanzet tot angst gevoelens. Met therapeutische massage komt er weer rust in je hele systeem en vandaar uit kun je je energie peil weer opbouwen. Zo kom je weer lekker in je vel  te zitten.

Emotionele disbalans is vaak een gevolg van een emotie die langdurig aanwezig is, woede, angst, verdriet.
Daarmee wordt je orgaan balans verstoord. Bijvoorbeeld langdurig verdriet tast je long energie aan.
Klachten die samenhangen met een emotionele disbalans zijn:
Hartkloppingen, gespannen bovenbuik, slechte vertering, hyper ventilatie, slapeloosheid, emotioneel zijn, huilen zonder directe oorzaak.

TuiNa helpt de balans te herstellen, waardoor je emoties ook terugveren naar hun oorspronkelijke, neutrale stand.

De massages zijn altijd precies op maat van wat je nodig hebt. Ik neem alle tijd en er is altijd aandacht voor het proces waar je je in bevindt.

Emotionele disbalans, angst klachten

Contact