Hoog sensitief

Hooggevoeligheid en TuiNa

Tijdens massage therapie raakt je systeem zijn te hoge spanning kwijt. Veel HSP-ers lijden onder een teveel aan prikkels uit hun omgeving. Dat kan overgevoeligheid voor bepaalde stoffen zijn, elektro smog, sfeer.
Eigenlijk is in het leven van een HSP-er alles informatie die er toe doet. Geuren, geluiden, veel wordt intens ervaren en het is niet zo eenvoudig om hierin een goed evenwicht te bewaren. Tui na is een stevig hulpmiddel om in het midden te blijven. 
Tuina preventief kan er voor zorgen dat je je leven kan leiden op een manier die passend is bij jouw constitutie.
Tips leefstijl en voeding: De vijf mindfullness trainingen van Thick Nath Hanh.

HSP en reiki

Hoog Sensitieve Personen hebben veel baat bij Reiki. Als je een Reiki 1 cursus volgt kan je jezelf dagelijks behandelen. Veel klachten nemen daarmee af, tegelijkertijd stijgt je energieniveau waardoor schommelingen in je energiepatroon minder of helemaal niet meer optreden. Veel HSP-ers vinden met mij dat Reiki hetzelde aanvoelt als liefde. Zelf ervaar ik Reiki als een positieve bevestiging van mijn hooggevoeligheid en als een altijd beschikbare krachtbron.

Hoog gevoelige kinderen en reiki

Hoog sensitieve kinderen kunnen zich beter handhaven met Reiki. Ze zullen minder snel uitgeput zijn door omgevingsprikkels en kunnen deze beter verwerken.

Hoog sensitief

Contact

  • 06 - 516 277 90
  • TuiNa@degroenekamer.info
  • Zaslaan 54, 6823 GJ Arnhem