Hoog sensitief

Hooggevoeligheid en TuiNa

Met TuiNa massage therapie raakt je systeem zijn te hoge spanning of onderspanning kwijt. Veel Hoog Sensitieve Personen HSP-ers lijden onder een teveel aan prikkels uit hun omgeving. Dat kan overgevoeligheid zijn voor bepaalde stoffen, elektro smog van PC, telefoon, statische electriciteit van kunstof vloerbedekking, slechte sfeer, led verlichting….
Eigenlijk is in het leven van een HSP-er alles informatie die er toe doet. Geuren, geluiden, veel wordt intens ervaren en het is niet zo eenvoudig om hierin je evenwicht te bewaren.

TuiNa is een stevig hulpmiddel om in het midden te blijven. 
Tuina preventief kan er voor zorgen dat je je leven kan leiden op een manier die passend is bij jouw constitutie.

Bij de behandelingen altijd tips op het gebied van leefstijl en voeding: De vijf mindfullness trainingen van Thick Nath Hanh.

HSP en reiki

Hoog Sensitieve Personen hebben veel baat bij Reiki. Als je een Reiki 1 cursus volgt kan je jezelf dagelijks behandelen. Veel klachten nemen daarmee af en tegelijkertijd stijgt je energieniveau. Hierdoor worden schommelingen in je energiepatroon minder of verdwijnen.Veel HSP-ers vinden met mij dat Reiki het zelfde aanvoelt als liefde. Zelf ervaar ik Reiki als een positieve bevestiging van mijn hooggevoeligheid en als een altijd beschikbare krachtbron.

Hoog gevoelige kinderen en reiki

Hoog sensitieve kinderen kunnen zich beter handhaven met Reiki. Ze zullen minder snel uitgeput zijn door omgevingsprikkels en kunnen deze beter verwerken.

Contact

  • 06 - 516 277 90
  • TuiNa@degroenekamer.info
  • Zaslaan 54, 6823 GJ Arnhem