Menstruatie- en Overgangsklachten
Vrouwenklachten

TuiNa en overgangsklachten

TuiNa hersteld de balans in je lichaam en daarmee komen ook je emoties in evenwicht. Met TuiNa kun je opvliegers, prikkelbaarheid, transpireren, en slecht slapen verminderen.

Kruiden: Menoless form kan je lichaam ondersteunen bij bovenstaande veel  voorkomende klachten.

Menstruatie klachten, PMS en TuiNa massage therapie

PMS klachten, pijnlijke borsten, emotioneel uit balans zijn, pijn voor, na of tijdens de menstruatie, lage rugpijn. Te veel of nauwelijks bloedverlies. TuiNa helpt de balans herstellen in je hormonale evenwicht. Ook hier geldt weer dat TuiNa jouw specifieke onderliggende patroon behandelt. Wacht geen jaren met deze klachten, het kan echt ook anders, prettiger en gezonder.

Vruchtbaarheid en TuiNa therapie

Wie een grotere kans op zwangerschap wil kan met TuiNa therapie behandeld worden. Met TuiNa massage therapie kan je gericht de voorwaarden voor een bevruchting verbeteren. Ook als blijkt dat het sperma van de man te traag is, kun je daar bij hem met kruiden verbetering in brengen. 

Menstruatie- en overgangsklachten zwangerschap

Overgangsklachten als

  • opvliegers
  • transpireren
  • slecht slapen 
  • geïrriteerdheid
  • gewrichtskapsels die pijn doen
  • menstruatieklachten
  • emotioneel uit evenwicht zijn

    Een hele lijst klachten die terug te voeren is op het principe van Yin en Yang. We worden als vrouw als we ouder worden meer Yang dan Yin. En die disbalans veroorzaakt klachten. Een keer een opvlieger na een glas wijn of kop koffie, dat is te doen. Maar nergens meer heen willen omdat je bang bent voor opvliegers en drijfnat van het zweet zijn. Geen nacht meer goed slapen of zo humeurig dat je denkt…. hmmm dat kost me mijn vrienden en mijn partner wordt er ook niet vrolijk van. Of de hele dag verdrietig zijn.

Contact