TuiNa Therapie

De behandeltechnieken

Tuina therapie intake

Tui na behandelingen worden op basis van een intake gesprek en Pols-tong diagnose gegeven.

De massage technieken tijdens een behandeling zijn gevarieerd en altijd op maat van wat je lichaam aangeeft. Het kunnen voedende of kalmerende technieken zijn, of een serie actieve grepen die het teveel aan spanning afvoert. 
Tijdens een TuiNa behandeling maak ik regelmatig gebruik van moxa, cupping en guasha.

Vaak werk ik in stilte, je mag altijd iets zeggen hoor. Maar in stilte kom je eerder tot jezelf, het biedt je de kans om echt aanwezig te zijn tijdens je behandeling.

Na een behandeling kan het zijn dat je een reactie krijgt. Verhoogde afscheiding, slaperigheid, extra wakker, na pijn bij cupping. Het lichaam, maar ook je emoties kunnen een respons geven op wat er tijdens de behandeling is gebeurd. Dat komt voor. Maar het betekent vooral dat je lichaam hard aan herstel werkt.

TuiNa massage therapie

TuiNa therapeutische massage is gericht op de oorzaak van je klachten.
Jeannette Sanders is gediplomeerd TuiNa therapeute en biedt behandelingen aan op een professionele manier in een prettige omgeving.

“Als je van binnen uit heelt, is de kans op blijvend herstel groter. Ik zet mij in om samen met jou aan je klachten te werken. In de overtuiging dat jouw zelf helende vermogen het van me overneemt zodra het dat kan”.

 

Tuina preventief

TuiNa preventief is voor mensen die hun gezondheid op orde willen houden. Veel klanten die van klachten af zijn willen dat graag zo houden. Ze komen niet meer elke twee weken of iedere maand, maar willen wel graag ontspannen en gezond blijven.

Met TuiNa preventief weet je hoe je gezondheid er voor staat, want klachten die in de maak zijn voelbaar en worden opgelost tijdens de massage nog voor ze echt symptomen vormen.

TuiNa preventief is een integrale behandeling die zich niet specifiek richt op klachten maar op ontspanning en gezond blijven.

Contact

  • 06 - 516 277 90
  • TuiNa@degroenekamer.info
  • Zaslaan 54, 6823 GJ Arnhem