Over De Groene Kamer en Jeannette Sanders

Wie ben ik?

Ik ben Jeannette Sanders, gediplomeerd TuiNa massage therapeute. Vrouwen kunnen bij mij terecht met chronische-, acute- en emotionele klachten. Maar ook om gezond en ontspannen te blijven. Mijn behandelingen zijn een combinatie van fysiek gerichte massage en  energetische heling. Met aandacht en kundigheid werk ik aan je herstel en aan je balans. Tips en advies om je gezondheid vast te kunnen houden maken onderdeel uit van de behandeling.

In mijn praktijk in Arnhem geef ik al jaren met veel plezier Therapeutische massages of eigenlijk Chinese medische massage.

Voor dat ik in de gezondheidszorg voor vrouwen terecht kwam, was ik actief in de organisatie van Kunst & Cultuur. Ik werkte o.a. voor kunstenaars en musea, vroeg subsidies aan en was productieleider voor verschillende theater op locatieprojecten. Het organiseren is naar de zijlijn verschoven, maar zo nu en dan kan ik het niet laten en zet ik weer eens wat op de rit. Zoals De Kleine Moestuin die komend jaar van start gaat, een Perma-cultuur moestuin voor kinderen. Waar we zojuist het grondwerk voor hebben afgerond.
Ik hoop je snel in mijn praktijk te ontmoeten!

Met hartelijke groet, Jeannette

Jeannette Sanders houdt praktijk in Therapeutencentrum De Sterrenberg

Kom je met het openbaar vervoer?
Vanaf Centraal Station Arnhem
is De Groene Kamer aan de Tooropstraat 43 in Arnhem,
goed te bereiken met buslijn 9 richting Schaarsbergen Koningsweg
uitstaphalte Ruysdaelstraat.
5 minuten lopen

Kom je met de auto?
Oosterbeek ligt vlakbij Therapeutencentrum De Sterrenberg
Vanaf de Schelmseweg bij Trix de Bakenbergseweg op.
Aan het einde bij de kerk rechts de Bauerstraat op,
deze gaat over in de Tooropstraat.

A50 en A12 Apeldoornseweg naar Schelmseweg verder als Route Oosterbeek hierboven.

 

Praktijk De Groene Kamer maakt deel uit van Therapeuten centrum De Sterrenberg

In De Sterrenberg kun je terecht met uiteenlopende gezondheidsklachten, maar ook als je gezond en fit wil blijven. Dit prachtige oude klooster huisvest meerdere disciplines op het gebied van complementaire gezondheidszorg. De therapeuten bevinden zich samen met de yoga docenten op de eerste verdieping.              

Parkeren is gratis en direct voor de deur.
De Groene Kamer is via een brede trap met leuning bereikbaar. Als je slecht ter been bent of in een rolstoel zit is het mogelijk om thuis behandeld te worden.

Wil je een afspraak maken of meer informatie over TuiNa, Reiki en de cursussen? Bel dan naar Jeannette Sanders 06-516 277 90

Jeannette Sanders maakt gebruik van de Chinese Pols-tong diagnose, Chinese massage technieken, Cupping, Guasha, Moxa en Chinese kruiden formules.

Registratie De Groene Kamer

De Zhong is een landelijke
beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Aangesloten zijn TuiNa therapeuten en bijvoorbeeld Acupuncturisten.

Aansluitnummer:
Jeannette Sanders 2020-001

Prestatiecode 24105

AGB code zorgverlener: 90-044125
AGB code praktijk: 90-(0)52852

 

Jeannette Sanders is lid van beroepsvereniging Zhong