Over

Wie ben ik?

Ik ben Jeannette Sanders, gediplomeerd TuiNa massage therapeute. Vrouwen kunnen bij mij terecht met chronische-, acute- en emotionele klachten. Maar ook om gezond en ontspannen te blijven. Ik werk volgens de TCM (Traditional Chinese Medecin) een combinatie van fysiek gerichte massage technieken o.a. met Moxa, Cupping en Guasha en energetische heling.

Ik geef Therapeutische massage of eigenlijk Chinese medische massage in Arnhem en in Oosterbeek.

Voordat ik in de gezondheidszorg voor vrouwen terecht kwam, was ik actief in de organisatie van Kunst & Cultuur. Ik werkte o.a. voor kunstenaars en musea, vroeg subsidies aan en was productieleider voor verschillende locatieprojecten. Het organiseren is naar de zijlijn verschoven, maar zo nu en dan kan ik het niet laten en zet ik weer eens wat op de rit.
Ik hoop je snel in mijn praktijk te ontmoeten!
Met hartelijke groet, Jeannette

Praktijk De Groene Kamer

Praktijk De Groene Kamer is ondergebracht in fysiotherapie praktijk Druckpunt in Arnhem Noord aan de Druckerstraat 16. De Groene Kamer is goed bereikbaar met lijn 7, halte Marktplein (dichtst in de buurt) of halte Zaslaan. Parkeren is gratis en kun je direct voor de deur. In De Groene Kamer maak ik gebruik van de Chinese Pols-tong diagnose, Chinese massage technieken, Cupping, Guasha, Moxa en Chinese kruiden formules.

De Groene Kamer is goed bereikbaar ook als je slecht ter been bent of in een rolstoel zit. Wil je een afspraak maken of meer informatie over TuiNa, Reiki en de cursussen? Bel me dan even.

Registratie De Groene Kamer

De Zhong is een landelijke
beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Aangesloten zijn TuiNa therapeuten en bijvoorbeeld Acupuncturisten.

Aansluitnummer:
Jeannette Sanders 2020-001
AGB code zorgverlener: 90-044125
AGB code praktijk: 90-(0)52852

 

Jeannette Sanders is lid van beroepsvereniging Zhong

Contact

  • 06 - 516 277 90
  • TuiNa@degroenekamer.info
  • Druckerstraat 16, 6823 HS Arnhem