Depressieve klachten

TuiNa massage therapie bij depressieve klachten

Vaak heeft een depressie een duidelijke aanleiding, rouw en verlies. Denk daarbij aan verlies van een geliefd persoon, je werk, woonomgeving of  verlies van fysieke mogelijkheden.  Met TuiNa kun je uit je depressie komen. Afhankelijk van de duur en de diepte van de klachten bereik je snel of met geduld resultaten. Vaak lossen eerst de nevenklachten zich op, angst, slapeloosheid en vermoeidheid bijvoorbeeld. Tuina geeft je lichaam een sterke prikkel om weer in balans te komen. Doordat lichaam en geest een ondeelbaar geheel vormen, neemt het lichaam de geest mee naar gezondheid.

Als praten niet meer helpt, is fysieke ontspanning  het middel om weer terug te komen.  Verlies en rouw zijn de moeilijkste opgaven in ieders leven. Maar we kunnen, daar zijn we op gemaakt, toch weer overeind komen. Rustig aan dat wel, maar het kan.

Depressiviteit en angsten


TuiNa kan angsten goed terugdringen omdat ze de orgaanbalans waar deze emotie uit voort komt, hersteld.

TuiNa specialisatie

Mijn kennis op het gebied van depressieve klachten blijft groeien door een nauwe samenwerking met cliënten. Afhankelijk van de symptomen en de reactie op de behandelingen kiezen we voor TuiNa of een combinatie van TuiNa met Reiki of een voedingsdeskundige. 
Je kunt me altijd bellen voor meer informatie.

Contact